Hudvård, det börjar bli dags

vichyidealia_hudvard

Jag har nått den åldern då det inte längre är ett val att ta hand om huden, det är ett måste. Jag är (som ni kanske vet) så otroligt lat när det kommer till hudvård. Jag smörjer in huden när den känns torr eller om jag ska vara i solen. Men förutom det gör jag inte så mycket. Jag är inte så mycket för de riktigt dyra krämerna, för jag är osäker på om de gör mer nytta än något mellandyrt?

vichyidealia

Dessa tre produkter har jag börjat använda. Ska verkligen göra det till en rutin (jag försöker komma ihåg det). Vichy Idealia, finns på apotek och lite överallt. Inget exklusivt snigelsläm eller liknande. En hudkräm i all enkelhet.

Får så ofta frågor om hur jag sköter min hy, jag kan absolut hålla med om att jag är välsignad med bra gener men har nog också levt ett relativt hälsosamt liv. Som barn så var jag inte mycket i solen (inga solsemestrar), jag har i min barndom ätit ekologiskt och närproducerat (ja begreppet fanns nog inte då men ni förstår). Förutom några år i min ungdom då jag rökte så har jag inte gjort det sedan jag blev gravid med Lucas snart 16 år sedan och alkohol är inte en stor del av mitt liv. Jag älskar att sova så ser till att sova minst 8 timmar och försöker undvika stress. Jag tror dessa saker och så min genpool gör att huden har bibehållit sin elasticitet genom åren. Men nog börjar det märkas spår av att man blir äldre. Men det är charmigt och fint tycker jag.