Endorfiner

IMG_6060

Träning sägs förlösa endorfiner i kroppen så nu ska jag ta tag i min träning igen. No excuses ! Det har gått nästan tre månader sen jag hade träningen som en vana. Så nu är det bara att hoppa på det igen. Jag behöver dessa endorfiner mer än någonsin just nu nämligen.

Jag körde lite armar och axlar idag.

IMG_6050

Jag är härmed en av de där irriterande människorna som fotar på gymmet 😉 Jag har utarbetat en bra plan och bokar pass på förhand så träningen ska bli av. Dessa vardagsbilder är det jag gillar bäst när andra bloggar så ska inte glömma bort det.

IMG_6052

Påfyllning i kylen ! Mitt sockerfria liv, jag fortsätter på samma sätt jag gjorde innan jag trillade dit i helgen. Det gör alltså ingenting att äta godis ibland. Jag gör ju detta med sockerdetox bara pga att jag älskar socker lite för mycket. Så jag behöver ingen viktminskning eller annan “fördel” som sockerdetox har.

Det går ju bra ändå att fortsätta utan kolhydrater. Bananerna är inte till mig, inte heller majskakorna. Nu ska jag tända massa ljus och mysa här hemma.