Sjukdag = mysdag

IMG_6075 IMG_6087

Sjukdag = mysdag. Milou har varit hängig i veckan, imorse sov hon ut och sen var hon pigg och glad så hon fick följa med mig på lite ärenden. Vi lyxade till denna fredag med Frappe dessutom. Jag tror inte man längre vabbar 9 åringar. Minns inte när den tiden är förbi. Men jag gillar inte att lämna Milou hemma själv längre stunder när hon känner sig krasslig. Jag vet att jag var hemma själv när jag var sjuk från första klass. Men jag tycker ändå inte att det är ok att hon är själv.

IMG_6081

Milou invigde sin nya vinterjacka från MiniAture. Hon tycker den är så fin med pälsen på luvan och det är ju en jacka som är ganska lik mina vinterjackor så därför är hon extra glad. Hon blir så stor, helt plötsligt inser jag att tonåren inte är långt borta. Tiden går alldeles för fort. Jag kan inte ens föreställa mig att snart har jag inga barn på förskolan. Ja eller det är ju två år bort men att den tiden är snart förbi helt.

IMG_6090 IMG_6093

Vi köpte Fredagsblommor och så lite mat, hem och tända en brasa och börja förbereda för helg.