Inredningsbilder

daggvas_hortensia

rosenskarm_svenskttenn_inredning

Visa mer inredningsbilder ! Jag har inte insett att jag inte har gjort det. Men nu får ni några bilder som jag knäppte i helgen. Har inte gjort nåt nytt (tror jag) så har inte haft så mycket inspiration till att fota. Men här har ni.
inredning_eld

Vi tänder i den öppna spisen varje dag nu på hösten, ibland flera gånger om dagen. Det är så vansinnigt mysigt. Inget slår värmen från eld och doften och hur det sprakar.

missoni_roesenskarm_inredning

Som sagt, har inte gjort något nytt. Same old same old. Men jag gillar det precis så här. Mycket ljus och grå toner. Jag har en tendens att överinreda, alltså har för mycket saker framme och det är något jag försöker jobba med. Jag är en sån plottrig person som gärna har hundra ljusstakar framme samtidigt. Men när det kommer till inredning så less is more.

Hej Måndag ! Mörkt det är på morgonen nuförtiden när man går upp. Lite deppigt är det faktiskt. Men men, så är ju hösten.