Fredagsbukett

IMG_0059

Jag köper ju alltid en fredagsbukett. Det är sen gammalt. Jag älskar att fylla hemmet med snittblommor oavsett årstid. Vilka blommor jag väljer följer ofta säsongen. Tulpaner på vårvintern, pioner och ranunkler på sommaren och hortensia på hösten. Typ så.

Jag fick testa något som heter Blomsterprenumeration. Det går ut på att man får en bukett varje vecka levererad hem. Man väljer vilken stil man önskar och så hänger den där buketten på dörren när man kommer hem. Smidigt ! Dessutom mycket finare alternativ än hos de stora blomleverantörerna. Man kan också göra en engångs leverans.

IMG_0057

Den här veckan kom det en höstig bukett. Precis i min smak.IMG_0050

Så var hemmet redo för helgen. Nu skiner solen dessutom. Underbart.

(i samarbete med Blomsterprenumeration)