Inneskor från Flattered

IMG_9765 IMG_9766

Jag har själv varit sugen på sådana här inneskor från Flattered under ett tag. Såg dessa igår och var tvungen att köpa till Milou. Det blir en julklapp i förskott. Jättefint att ha på sig på julafton även om hon inte är med mig denna julen.

IMG_9767 IMG_7301

De är helt underbara och jag känner att jag behöver ett par likadana. Kanske puderrosa eller beige. Så otroligt söta och känns som att gå på moln. Jag går dessutom i tofflor hemma så det skulle vara perfekt.

Jag velade lite mellan rosa och blå till henne men tror blå passar till fler kläder. Så det fick bli blå. Visst är de bara så fina?

Helgen då, vi ska mysa hemma, basta och baka pepparkakor imorgon. Annars inga större planer. Älskar sådana här helger. Eftersom vi reser bort över julen så tycker jag att det är extra mysigt att vara hemma. Axel har sovit över hos Johan (de stora barnens pappa) men nu är han hemma igen. Jag tycker det är så viktigt att barnen får en god relation till någon släkting och känner trygghet hos någon annan än oss (sina föräldrar). Johan är faktiskt den som känner Axel bäst förutom oss två.