Shoppar du aldrig längre?

IMG_8117

Nån frågade mig om det, jo det gör jag väl men inte alls som förut. Men också för att jag inte dela med mig av inköp till mina stora barn. För det tillhör deras egna liv och inte mitt att dela med mig av till någon.

Uppskattar heller inte känslan av att hemmet är proppfullt (hur har jag blivit så här?) hur som helst så hade polarn och pyret utöver sin rea ta 3 betala för 2. Vem shoppar skåpen fulla? Jo det gör jag ! Axel har mest polarnkläder på sig på föris så här på vintern. Så underbar passform, mjuka och när han använt dem färdigt kan de gå över till nästa barn och sen vidare. Så vi tänker på miljön även fast vi konsumerar (stillar samvetet). HM har så vansinnigt dålig kvalitet på sina barnkläder så köper dem aldrig. Lindex däremot är också favoriter. Men polarn är bäst av kedjorna (och dyrast därav väntan på rean)

IMG_8128

Så behövde kidsen lite snöprylar, vart tar de vägen? En sån här snöbräda från Stiga stod på önskelistan till julen men jag glömde bort det. Så nu blev det en sån, en ny hjälm med bättre passform till Axel och så en skärtlapp (hur stavas det egentligen).

Just ja, jag har officiellt fått avgå som personal shopper till min dotter, likaså får jag inte längre vara hennes privata frisör. Så nu är det över. Två veckor innan hon blir 10 år. Jag visste att dagen skulle komma men nu är den här och det är sorgligt. Jag är oficiellt uppsagd och får inte längre hänga upp kläder, handla kläder utan godkännande (eller om jag inte är riktigt säker på att hon vill ha plaggen, alltså inga Ralph Lauren Pikè klänningar eller tyllkjolar från Pomdelux, ni hör ju kanske hur mitt hjärta går itu litegrann)

Det är ledsamt att hon nu är så stor, att hon vuxit lite fort beror också på att hennes vänner går i klasser över henne. Det gör givetvis mycket. Men ja, ni förstår, det är lite deppigt för mig. Men samtidigt spännande…..men mest deppigt. Just ja, ryggsäck, det är liksom lite sisådär med att ha en rygga när man är 10 år. Jag fattar ingenting. Men måste väl anpassa mig. Eller? Hon går ju bara i trean!?