Gofika och hjärnskakning

IMG_8110

Jag bakar så vansinnigt ofta att mina ungar tröttnat, på riktigt, de äter inte längre (förutom kanelbullar, donuts och sånt som tar lite tid att baka)…..men om jag köpekonditorifika så är det väldigt pepp på att äta. Så köpte lite lyxfika från Tösses och det var väldigt uppskattat.gofika_tosses

 

IMG_8113

Varm choklad och en bulle är väldigt underskattat. Stackars Milou som fått en hjärnskakning, hon slog i huvudet ordentligt när hon lekte med några vänner men vi förstod inte att det var så illa då hon inte fick de vanliga symptomen för hjärnskakning men vi har varit på vårdcentralen och de konstaterade hjärnskakning. Hjärnskakning barn, då har man ofta symptom som kräkningar, trötthet och yrsel men Milou hade bara huduvvärk. Så vi tänkte att det vara bara ett slag mot huvudet.

Stackare, har haft så ont i huvudet och varit trött. Hoppas det “bara” är en hjärnskakning, jag blir så vansinnigt orolig så fort barnen klagar över ont någonstans. Det är hypokondrikern i mig som börjar spinna igång (dålig egenskap jag har). Jag kan inte släppa det och blir så nojig över sånt. Kanske för mina ungar är så friska att när det är något som är “fel” så tror jag det värsta.