Skin Ceuticals i Sverige

skinceuticals_skincare_hudvard

Jag blev bjuden till lanseringslunchen av Skin Ceuticals som nu kommer att finnas tillgängliga i Sverige. Skin Ceuticals har ett uppdrag, att förbättra vår hud och hålla den frisk. Inte en helt enkel uppgift med världen vi lever i idag. Sol, avgaser, tillsatser i maten, torr luft, sitta framför en dator osv. Detta är verkligen exklusiva produkter, men räcker länge och ger fantastiska resultat.

grandhotel_event

Så här såg jag ut, trodde jag skulle få skäll för alla mina solskador i huden men fick göra en liten hudanalys i en speciell maskin med UV ljus och det såg visst fint ut. Bara lite torr runt munnen och naturliga solfläckar (fräknar) och hud som verkligen törstade efter fukt. Förmodligen pga övergången med den Thailändska fuktigheten i luften till den torra här hemma. Eller så är min hud alltid torr?

Svårt att veta. Jag är, som ni vet inte alltid så duktig på att ta hand om min hud, det har jag sagt förr. Jag rengör och återfuktar, men vilka produkter jag använder vet jag inte om de är bra eller om de gör någon skillnad. Jag har mina gener att tacka och att jag inte röker, dricker sällan och äter relativt bra mat, det är helt klart så det är. Men jag försöker bli duktigare på att hjälpa huden på väg, jag vill låta min hud åldras vackert och inte fylla den med botox (never say never, jag vet) grandhotel_fika

skinceuticals_event_grandhotel skinceuticals_grandhotel_lansering

Vi bjöds på en lyxig lunch, lite lyxigare än vad man är van vid. Som ni kan se.

grandhotel_skinceuticals_event skinceuticals_lansering_grandhotel

skinceuticals_grandhotel_skincare_luxury

Jag skulle behöva gå till någon duktig hudspecialist och göra behandligar och använda produkter som är speciellt utvalda för min hud. Jag vill ju bromsa ålderns tecken ändå. Även fast jag tycker det är vansinnigt vackert med kvinnor (och män) som åldras vackert. Men det innebär ju att man tar hand om sin hud både inifrån och utifrån.