Tips om bakåtvänd stol

IMG_8171

Vi har haft lite problem med våra skjutdörrar i bilen. De fryser nämligen fast ibland…..galet irriterande när man ska iväg till föris och Axels bilstol är i baksätet. Så ibland har vi klättrat över från framsätet och ibland har vi promenerat. Men nu har vi bytt plats på stolen till framsätet för att slippa problemet tills vintern är över.

Vi har inget Isofix i framsätet insåg vi så det var att montera stolen med bältena. Men genom att fälla bak stolen så får man massa plats för benen. Nu är det inte minsta trångt. Vi är så sällan alla i bilen så det fungerar utmärkt. Men om vi råkar vara hela familjen så får en lite mindre person plats där ändå. Ett bra sätt om man vill förlänga det bakåtvända åkandet och problemet är plats för benen (vilket vi egentligen inte har men det blev ju skönare så här). Jag behöver faktiskt uppgradera min bil nu snart. Det blir ingen 7 sitsig bil denna gång faktiskt. Har inte hänt mer än EN enda gång att vi fyllt hela bilen 2016 så nu blir det en vanlig 5 sitsig variant. Lite fler att välja på om man säger så.