Milous rum – planering

milous_nya_rum

Typ så här är det tänkt. Grått och dusty rose, lite bohemkänsla och gulddetaljer. Detta ska kännas att man är 10 och det ska funka när man är tonåring också. Vi väljer grått som grund och det rosa som accentfärg. Det gör att vi snabbt och billigt kan ändra känslan i rummet om Milou plötsligt tröttnar. Vi tänker rummen i ungefär tre års intervaller. Det tror jag är ett bra tänk. Axel får ju nu ett nytt rum och jag räknar med att uppdatera när han börjar första klass. Det låter ju rimligt. Både Lucas och Sebastian har fått uppdaterat sina rum under året. Ni kan se hans uppgradering här. Mina killar bryr sig inte ett dugg om hur rummet ser ut. Bara det funkar. Det är jag som piffar och fixar. Sängarna och sänggavlarna köptes när vi flyttade in och de köptes för att hålla tills de flyttar hemifrån och kanske till och med vill ta med sängen? Så vi investerade lite mer pengar i deras maddrasser och gavlar.

Stjärnan kommer från Alice&Fox  , både sängkläderna och kuddarna kommer från samma märke. Tavlan kommer från PetiteCharlie och drömfångaren från märkete Minitude rosett kroken från Svenskt Tenn

Så har jag beställt en ny sängkappa i grått och hissgardiner. Jag tror detta ska bli jättebra ! Tror inte mattan får följa med från det gamla rummet som jag tänkte från början. Har siktat in mig på en annan nämligen. Men ni får se 🙂