Vårtider inredningstider

 

IMG_1438

Vi har ett stort sovrum. Jag antar att den bygges som en master bedroom i huset men vi har alltid sagt att det barnet som leker mest (tar mest plats med sin lek) ska få det rummet.

När vi flyttade hit var det absolut Milou och så ville vi ha Axel här nere då han vaknade på nätterna fortfarande. Men nu ska Axel få flytta upp och ta Milous gamla rum och Milou tar rummet som idag är ett kontor. Kontoret flyttar alltså ner. Så det kommer att bli en del inredningsinlägg här i bloggen inom den kommande tiden. På Onsdag kommer målarna och de ska måla över Milous fina tapet. Kontoret är helvitt och den får vara det tills vi bestämt oss hur vi gör. Möblerna måste först flytta in så vi ser hur det ser ut.

Nu är den första nya saker inköpt, har även kikat på loppisar efter vissa saker då jag gärna vill hitta lite små guldkorn begagnat. Sen så återanvänder vi allt från de befintliga rummen. Men den här fjäderlampan från EOS har Milou önskat sig så den får hon till sitt nya rum.