Ingen laga-mat-dag

Alla dagar är inte laga-mat-dagar en sån dag var det idag. Ihopplock av vad vi hade i kyl och frys (mest frys). Tänkte storhandla imorgon så det var perfekt att tömma lite. Annars då, det har varit jobb och läkarbesök idag. Inget sjukdomsrelaterat dock. Det var cellprov och en koll hos gyn och så blodprov för att kika på mina B12 värden. På två olika ställen men försöker göra sånt i en och samma veva. Så det blir av.

Fredag imorgon, denna veckan har gått så fort. Målaren har varit här för andra gången idag och målat i Axels nya rum. Tror han är klar efter morgondagens strykning. Då får ni en liten sneakpeak. Men det kommer ta ett tag innan vi flyttat upp alla möbler. Vi måste först rensa lite (ja, detta rensande slutar aldrig).

Men det är ingen brådska, just nu har vi bara inget kontor, det är det enda. Då man målar i Axels nya rum och han bor i sitt gamla rum. Så det är inte sånt kaos som man kanske kan tro. Men i helgen ska jag och Max på date. Så vi ska inte fokusera på hemmet då heller. Why? För att vi tycker det är värt att värna om vårt förhållande och ta en date night med jämna mellanrum. Jag kan varmt rekommendera det. Har gjort misstaget att fokusera för mycket på barn och jobb. Så ska ej göra samma misstag igen !!