Throw back – Milous födelsedagar genom åren

Enda bilderna jag hittar från när hon fyllde 5 år. Kvalitèn på bilderna är ju katastrof !! Herregud, tänk att jag bloggade med så dåliga bilder på den tiden.

På den här tiden älskade jag att lägga text på bilderna så här.  Inget jag gör särskilt ofta nu längre.

Här fyller Milou 6 år, hon fick ha ett litet kalas med några vänner hemma hos oss på Östermalm där vi då bodde. Hon hade sitt stora kalas på lekland senare på våren.

Här var dagen hon fyllde 6 år.

Hennes 7 års dag var hon hos sin pappa så vi samlades på Olearys och åt och spelade minigolf dagen hon fyllde 7 år.

8 år fyllde hon hos mig och det var en skoldag så då fick hon frukost och paket på morgonen. Alldeles nyvaken och mosig tidigt på morgonen 🙂

Även 9 års dagen var en skoldag. Så det blev upp tidigt, äta lyxfrukost och öppna paket.

Jag bloggade även när hon var 3 och 4 år men jag kanske inte har bloggat om det eller så är det inte så sökordsoptimerat att jag kan inte hitta inläggen. Synd, men någonstans finns ju bilderna. Hade så gärna velat visa fotona från hennes 3 års kalas. Som var hennes första kompiskalas. Får leta vidare. Det var ju trots allt 6 och 7 år sedan men eftersom jag vet att det borde finnas blogginlägg så är det himla synd. Mitt liv finns verkligen på nätet. Jag googlar efter mina egna bilder. Vilket är märkligt.

Detta är det första fotot på Milou, på uppvaket.