Burberry för barn

Jag älskar Burberry för barn, jag köper det då och då och det är ofta dessa plagg som inte används som vardagsplagg på föris. Axel har en älskad t-shirt som vi köpte i London för flera år sedan som han hade i Thailand.

Den passar ännu och är hur fin som helst. Så trots det dyra priset får man ju valuta för pengarna. Det var lite annan modell då.

Axel när han var runt 1 år. Älskade de här kläderna.

Jag hänger inte upp plagg på väggen som prydnader. Men ville ha lite dagsljus och detta var det bästa stället en sådan här grå morgon 😉

Så nu unnade jag mig att köpa två nya t-shirts och ett par badbyxor från just Burberry.

Alla tre är till Axel. Med just Burberry måste man vara på hugget om man ska få tag på rätt storlek och färg. Så jag haffade dessa så fort de kommit in i butik när jag var i stan i veckan. Jag upplever Burberry som något små i storlek. Deras storlekar är i ålder så badbyxorna tog jag stl 4 år för Axel är så pass smal att de faller av annars. Men t-shirtsen tog jag stl 6 år. De är lite stora nu, men jag räknar helt kallt med att de ska kunna användas denna sommaren och nästa.

Har också beställt en pikè till Sebastian. Där var jag osäker på stl men han är också smal så får återkomma hur storleken stämmer på äldre pojkar.  Nu är det vår och sommarkläder som gäller ! Underbart ju.