Haircut

Axel och Sebastian behövde klippa sig. Så vi drog till Heron City där det finns EN grym frisör på drop in frissan som ligger på bottenplan. Han är så snabb och duktig på att klippa barn. Axel är ingen drömkund. Kan satt en kort stund stilla sen började han tjorva. Han fick hår i nacken och i munnen och då var det igång. Frisören måste ju få bli klar, man kan ju inte ha ett halvt huvud klippt. Hur som helst, kände mig som världens sämsta förälder när jag försökte få Axel att sitta still.

Det blev fint och lite annorlunda än vad han haft tidigare. Sen blev det donken och så fick han välja en leksak för han varit duktig (?) och klippt sig. Tänker att han ska minnas detta som nåt roligt då han fick en leksak? Så går det lättare nästa gång. Eller inte 😉 Hittade en sån fin collage jacka på HM till Axel. Med planeter. Ovanligt fin för att vara HM. Är så trött på deras sortiment just nu.

Vi satt i bilen mesta tiden så en tunn jacka funkade fint. Skulle bara gå från parkeringen och in på köpcentrum. Uggs på fötterna, som används SÅ sällan. Verkligen en sko han har när vi bara ska handla eller liknande. Men så söta ju!

Måndag imorgon, vabbruari is ON, jag blir hemma igen……och just ja, fick punka på bilen igår så den har bärgats bort. Så står också utan bil. Men vad gör det, jag ska ju ingenstans 😉