Fick feeling

Jag fick seriöst vårkänslor, solen sken imorse. Jag har köpt en ny mössa till Axel och en fleecejacka och tänkte  att nu är det ju snart vår. Tji fick jag när vi klev ut genom dörren -7° Seriöst?! Man får inte lura mig på det här sättet. Vi skulle givetvis bara till bilen, för att undvika tjocka kläder i bilstolen så har han fleecejacka. Om jag hade kikat på termometern hade jag även satt på en fleecebyxa. Men det gjorde jag inte 😉

Har sån vansinnig känsla för alla vårkläder nu. Köpte lite på rean från NovaStar. Blev en fleecejacka, mössa, jeans och lite munkjackor. Tror dock att jag tog lite stora storlekar 😮 NovaStar är lite stora i sina storlekar så gå absolut inte upp en storlek. Jag visste detta och ändå så köpte jag nog med lite väl mycket växtmån. Oh well. Det gör inget. 

Fleecen gick ju att vika upp, likaså jeansen (som har en härlig mjuk mudd upptill, annars aldrig jeans på förskolan).  Det har inte ens varit sportlov och jag drömmer redan om krokusar och värmande vårsol. Jag drömmer också om en solsemester, fast vi kom hem för en månad sen så känns det som att jag behöver semester. Har köpt en våroverall som matchar mössan. Får visa sen 🙂 Föredrar overall framför byxa+jacka. Men det dröjer nog liiite till innan våroverallen får göra entrè i våran vardag. Det är ju vinter i minst en månad till…..om inte mer.