Hur gör ni?

Jag måste säga att jag inte alls vet hur jag skulle kunna hantera ett “vanligt” jobb och hemmet och barnen och alla diverse saker som ju kommer med att ha fyra kids.

De senaste två veckornas “hack i skivan” som hade gjort att jag hade fått vara hemma från jobbet om jag haft ett standard 9-17 jobb.

Vabbat 4 dagar (sjuka barn är ju mer regel än undantag i Februari)

Utvecklingssamtal (dagtid)

Tandläkare (Milou drog ut en tand, så hon fick vara hemma resten av dagen)

Stängt på förskola idag (jag missade det och fick ta med Axel på ett möte)

BVC dubbelcheck på hörseltestet som Axel inte ville göra sist.

Träningar (som kräver att jag eller någon annan vuxen kör, det är Milou som är för liten för att ta bussen som man behöver byta i centrum och sen gå en bit sent på kvällen)

Jag klagar inte, det är självklart att jag gör dessa saker. Hade jag haft ett jobb som inte var så flexibelt så hade vi ju fått dela mer på dessa vab dagar och tandläkarbesök. Men hur man än vrider och vänder på det så är det vansinnigt mycket. Jag förstår inte hur ni gör som klarar av detta och ändå presterar på arbetet. Jag har givetvis fått avboka både möten, pressvisningar och event men det är inte samma sak som att ha ett arbete där jobbet blir ogjort när man måste stanna hemma.

Ja det är ju planering och ett bra system och kanske lite hjälp av en släkting eller vän (om man har tur). BVC besöket kunde jag ju kanske styrt till på dagen då föris vad stängt osv.

Med Vab så menar jag bara att jag är hemma med sjuka barn, jag tar givetvis inte ut någon ersättning från försäkringskassan. När Max är hemma, så Vobbar han 😉 Han kan inte låta arbetet stå still om det inte är panik. Tror inte han någonsin tagit ut Vab från försäkringskassan. Inte för att det är något som spelar roll, men så ni förstår att jag använder förkortningen Vab bara för att jag blivit så van med det.

Nu svamlar jag, vet inte ens vad jag skulle skriva om från början. Sen så är vi ju tre föräldrar i den här familjen. Så vi löser det mellan oss om det krisar. Jo just ja, gymnasieval också mitt i detta. Jag kan inte förstå att jag har en unge som ska börja i gymnasiet.