Dags för vårplagg snart…..

Denna mellanårstid, det är inte längre vinter (thank the lord) men ännu inte vår. Så vinterkläderna hänger kvar för det är fortfarande riktigt kallt på morgonen. Men slaskigt och lite varmare i solen mitt på dagen. Det är nu man sliter på kläderna som mest. Barnen leker i pölar och åker kana på grusiga kanor.

Så här ser det ut när vi hämtar på föris. Ser det likadant ut hos er? Nu är det dags att kolla på vårplagg och skalkläder. Vi har en del kvar sen hösten men tror många saker är urväxta. Ska gå igenom allas gympaskor och gummistövlar och sen bestämma vad som vi behöver köpa. Vet att de stora killarna behöver nya gympaskor. Vet att vi slängde en del i höstas (för de luktade och såg ut som skit, normalt slänger jag inte kläder).

Men vi säger VÄLKOMMEN vår även fast den är slaskig. Men ack så efterlängtad !