Sebra Kili – barnsäng

Vi köpte ju denna säng till Axel när vi flyttade till huset för tre år sedan. Han hade redan en spjällsäng i lägenheten men jag ville så gärna ha den här sängen att Max gav med sig. Vi gav bort spjällsängen och

Vi började att använda den som en spjällsäng. Jag älskar verkligen modellen och hur den är utformad.

Sen när Axel började bli lite större så tog vi bort ena sidan så han kunde gå i och ur själv. Sängen har så pass höga kanter att det behövs lite klättring. Så ingen risk att man trillar ur. Så här använde vi sängen riktigt länge. Maddrassen är orginal Sebra maddrass. Då sängens hörn är runda så måste man nästan ha denna maddrassen. Ska erkänna att vi testade med den gamla maddrassen ett tag men insåg att vi nog behöver orginalet ändå. Lakan så passar vilka som helst, man behöver inte köpa deras egana. Även om de har väldigt fin passform.

Nu är det en växasäng och vi har dragit ut den till maximal längd. Axel kommer att kunna sova i den här sängen i många år till. Nästa säng blir en sån vuxenresormaddrass som de äldre barnen har.

Här sover han i sin säng, runt 2 år gammal.

Så här sov han, vår älskade lilleman sina första dygn. Helt utan mamma med sond direkt in i naveln. Jag tyckte de hade lagt så fula lakan på sängen så givetvis var jag där och piffade med egna filtar. Först var det någon ful orangerandig variant som jag tog bort direkt.

Denna säng skaffade vi till Milou när hon föddes. Har sparat den och vi köpte beige tyg till när Axel skulle komma. Hoppas att denna säng ska kunna gå i arv till mina egna barnbarn. Märket heter Seimi Babycollection.  Osäker på om de säljs i Sverige?