Getting pretty for Friyay

Jag försöker ofta påminna mig om hur priviligerad jag är, även när saker känns motigt så känns det som att jag inte får klaga ens till mig själv. Men att ta hand om sig lite extra hjälper ganska långt. Jag har fått tillbaka lite av den där huvudvärken jag hade för några år sen och det beror alltid på inre stress. Då drar jag upp axlarna och spänner nacken när jag sover och det resulterar i huvudvärk. Ingen idè att ens ta alvedon. Det hjälper inte. Har bokat in massage för det brukar hjälpa med spänningarna.

Att göra sig i ordning varje morgon trots att man inte mår så bra gör mycket. Jag inbillar mig att syns det inte så finns det inte. Inte sant givetvis men det hjälper lite.

Sportlov nästa vecka. Har bokat lite aktiviteter för några av barnen. Milou ska få gå på dansläger i tre dagar. För att testa på olika sorters dans och Sebastian ska gå på en skapar verkstad en dag. Lucas har antagningsprov till gymnasiet. Det är så spännande och jag vill så gärna vara delaktig, komma med goda råd och tips men ja, han är stor nu och han vill göra sånt själv. Vilket inte är mer än rätt och det respekterar jag såklart.

Så spännande när barnen börjar “flyga” själv med egna vingar. Om tre år tar han studenten……galet.

Men nu är nu och det är Fredag och jag ska dricka mitt kaffe och jobba lite.

Om ni vill ha mina bästa tips på hur man får rosor att hålla länge och framförallt slå ut som ni kan se att mina gör. Det är vanliga billiga rosor jag köpt på torget.  Ni kan läsa mina bästa tips HÄR