Honey Coconut lipscrub

Är era läppar torra på vintern? Så där nariga och tråkiga? Ni kanske behöver en lipscrub, alltså ta bort döda hudceller så den fukten man tillför ska faktiskt komma ner i huden och inte stanna på ytan. Det här är sånt enkelt recept och fungerar himla bra. Dessutom med ingredienser som jag älskar. Honung, cocos och citron.

Honey Coconut lipscrub

2 msk socker (vilken sort som helst går bra)

2 msk honung

2 tsk cocosolja

några droppar citronsaft

Blanda alla ingredienser i en burk och skrubba läpparna. Man kan förvara allt i en burk i rumstemperatur. Man känner på doften om den börjar bli gammal.

Använd gärna ekologisk honung utan tillsatser. Den allra billigaste honungen man köper innehåller mest socker och inte de vårdande egenskaperna som honung har. Det är bara fräscha ingredienser, inga gifter eller knasiga e-ämnen. Just how I like it.