Donut worry, Be happy !

Donuts var det här !

Som jag skrev tidigare så behöver vi inga speciella aktiviteter. Att baka donuts blev dagens stora grej. Ja eller jag bakade. Ungarna åt. Det tar för lång tid att vänta när det jäser och vänta när oljan blir varm.

Jag har inga speciella verktyg använder ett glas för att stansa ut mina donuts.

Dessa är allt för tunna, det blev lite fel. Det är andra gången jag gör munkar så är inte alls expert och då blir det fel i början när man är nybörjare.

Så donutholes, så gott ju.

Jag hade gärna pudrat dessa med florsocker, men hade inget hemma. Testade att fylla munkar för första gången. Det gick ju hur lätt som helst. Provade med både sylt och Nutella. Barnen tyckte det var små bajsrumpor 🙂

Ungarna var så mätta på donuts och nutella att de inte alls var intresserade av någon middag. Oh well, det får bli mackor och te till kvällen istället.  Det får bli så när det är lov. Visst?