Vårskor är de bästa skorna man köper på hela året !

Vårskor !

Vårskor är de bästa skorna ! Men de får dröja lite till. För just nu är Axel väldigt smutsig när man hämtar honom på föris. Men det dröjer inte allt för länge tills det är dags. Axel har haft den här modellen förut (Kavat Södertälje). Älskar enkelheten. Passar precis med vad som helst.

De stora barnen har redan växlat till gympaskor. Men de leker ju inte som Axel och skolgården är helt torr. Åååh vad härligt när man kan ta på en tunn jacka och gympaskor och gå ut. Men det kommer….inte långt kvar. Lucas har valt lite likadana skor till våren. Ja inte från Kavat dock 🙂 Men ganska lika i modellen. Måste sätta mig och beställa skor till resten av barnen också. Alla dessa inköp….barnen växer och behöver nytt. Så är det ju men oj vad det rinner iväg pengar.