Smutsigt och bakåtvänt

Hur skitiga är era ungar när ni hämtar dem på föris? Dessutom är inte jag den som bara sköljer av overallen inför nästa dag. Nope, jag tvättar den. Det sliter ju enormt på plaggen men jag kan inte skicka mina barn till förskolan i smutsiga ytterkläder. Galonbyxor är ju ett alternativ. Men jag tycker det blir så instängt och omysigt med galon ovanpå en overall.

Fodrade gummistövlar har fått ta över. Nu hoppas vi att det här är snabbt över och torr och varm luft är på ingång.

Men nu är det Fredag ! Spelar ingen roll vilket väder det är då alla älskar Fredagar.

Axels bilstol är en Axkid Duofix, brukar få frågor om det. Maxvikten för denna stol är 25 kilo dessutom går nackstödet att höja så det finns ingen max längd (som på många andra stolar) stolen är urvuxen när öronen är över kanten. När detta sker beror på hur barnet är byggt, inte på någon exakt längd. Bakåtvänt är det säkraste sättet att åka bil oavsett ålder och särskilt för barn. Man rekommenderar bakåtvänt åkande upp till minst 5 år. Alltså, barn ska åka bakåtvänt tills de är minst 5 år.