Mysig Lördag

Nyhetsmorgon, en kopp kaffe och bara mys. Bästa Lördagarna när det inte händer något särskilt.

Min klocka är tillbaka btw, jag tränade sönder klockan. Den var helt trasig. Glaset hade gått sönder på kanterna, pendeln hade släppt innuti klockan och det var så mycket fel att man fick byta ut det mesta. Jag har mao lärt mig en läxa. Ta av klockan när du ska träna, man ska inte träna med en Rolex. De är för sköra för det.  Vad jag sakna min älskade klocka. Jag är varken en smyckes eller klocktjej. Vigselring och förlovningsrin och så klockan. Inget mer.

Just nu är jag inte inne i en smycke period. Tagit av mig alla smycken. Men är inne i en period då jag tycker det är roligt att sminka mig igen. Jag tror i grund och botten att det är pga att jag skött om huden och då sitter sminket och håller sig snyggt hela dagen. Har också lärt mig använda lite nya produkter och då är det lite extra roligt.

Tjo hej, Lördag ! Lets do this !!