MelloFinal förra helgen

Bloggpaus var det här

Nu har en vecka gått sen jag bloggade sist. Jag tog en frivillig bloggpaus, var sjuk och tänkte att nu ska jag för första gången sen jag började att blogga för 8 år sen ta en liten break. Ta hand om mig själv och fokusera på något annat än bloggen. Sagt och gjort, under veckan har jag städat och skött massa administration som hamnat på efterkälken. Så man kan säga att jag tagit lite ledigt från att synas, inget annat. Det behövdes verkligen, massa nya krafter nu. Hemmet är skinande rent och alla skåp och garderober är rensade. Då menar jag verkligen alla hyllor, varenda garderob, köksskåp och barnens kläder har gåtts igenom och jag har skurat, skrubbat och dammsugit som aldrig förr.

Förra helgen var det Mello Final på Friends arena ( om nån missat). Milou fick biljetter i födelsedagspresent till sig och en kompis. Så vi gick på finalen. Jag som inte är ett mellofan och har inte sett ett enda avsnitt eller hört på en enda låt var ju lagom pepp på detta. Men vad gör man inte för kidsen?

Tjejerna hade gjort sig fina och tyckte allt var väldigt spännande.

Milou är ju 10 år nu (going on 14) och håret, ja det får jag inte längre fläta. Rosetter är helt uteslutet som ni förstår. Utsläppt har hon alla dagar i veckan om jag inte får göra en sån här liten tofs. Annars sköter hon allt sånt själv nu. En era är mao över, hon har klivit över på den andra sidan av barndomen. Samtidigt så är det underbart så är det lite ledsamt för mig. Med killarna har den här övergången inte varit lika tydlig nämligen.

Vi hade en härlig Mello kväll och jag har haft en egen vecka som jag kunnat fokusera på hemmet och mig själv. Jag tänker bäst när jag städar så det har varit perfekt. Nu är vi redo för våren !