Plock och fix

Ni vet alla dessa saker man lämnar till en annan dag. Just den dagen har nu kommit och jag har varit tvungen att se över sånt jag hellre skjuter framför mig. En vårstädning delux kan man säga.

Som att kolla så man har en första hjälpen låda som är intakt. Gå över medicinskåpet och lämna gamla mediciner till apoteket, rengjort ugnen grundligt osv.  

Jag vet att jag stavat fel på hjälpen, bokstaven J ville inte samarbeta 😉

Det är magiskt skönt när allt är gjort. Jag har verkligen betat av varje sak på listan. Jag har blivit lite medveten om hur starka medel jag använder när jag städar. Funderar på att gå över till helt ekologiska produkter faktiskt och ha en flaska klorin som kan användas i worst case. Måste se över produkterna och se var jag kan hitta ekologiska varianter.

Jag kan säga att det krävts ganska många timmar. Mycket svett och trött rygg. Så otroligt värt allt. Underbart att veta att hela vårt hem är utrensat. Vårklar kan man säga. Nu gäller det att upprätthålla min fina ordning bara. Det kan vara lättare sagt än gjort. Nu ska massa kläder och porslin till välgörenhet och droppa av lite barnkläder hos en granne så är jag helt klar med allt.

Halleluja ! Ikväll ska vi på leklands premiäröppning också. Det har Axel sett fram emot.