De små fröna blir till plantor som ska bli tomater till slut

Inlägget är i samarbete med Heinz

Odlar tomater

Mina små tomatfrön har numer vuxit upp till små plantor och de blir större för varje dag. Jag älskar ju att odla saker och har varje sommar haft en liten köksträdgård här i huset med lite olika örter. Ser fram emot att odla massa spännande även kommande år.

Att solen och värmen har kommit gör att man längtar tills man får plantera dessa små plantor utomhus. Jag måste ta reda på var det är bäst att plantera dessa och hur mycket sol de behöver. Är sugen på ett litet växthus också. Får se om det blir i år eller något annat år.

Axel tycker ju att ketchup är det enda tomater duger till så vi har skrivit att vi odlar ketchup. Jag själv älskar ju tomater som de är med lite salt på. Men gärna smakrika, söta och helst lite solvarma.

Om man har odlat sina egna tomater från frön man fått från Heinz kan man vinna fina priser när man laddar upp bilder på sina plantor på Heinz Facebooksida