Pannkakor var det här

Pannkakor !

Min matinspo just nu. Jag steker pannkakor. Gärna dubbel eller trippel sats så barnen kan äta både till lunch och mellis. Det är enkelt och innehåller få ingredienser och är något alla barnen gillar. Win win ! Byter ut en del av vetemjölet mot dinkel fullkorn så gnager inte samvetet lika mycket. Eller ja, kidsen är ju mätta och det är det viktigaste.

Helt out of topic men jag avskyr vårt kakel. Så jädrans fult att jag vill spy när jag ser dessa bilder. Men det är ändå bara 7 år gammalt och det är ingen prio att fixa köket så jag får stå ut. Men det är inte snyggt 🙁

Våren har verkligen kommit nu med besked och vi har slängt gamla utemöbler, parasoller och kastat gamla uteleksaker som antingen gått sönder i förrådet eller legat under snön och blivit förstörda. Vi börjar den här våren med ett hem som är helt tömt på saker vi inte behöver (typ). Känns väldigt befriande. Det är bara trasiga saker som går till tippen. Sånt som någon annan kan få glädje av har vi gett bort till förskolan (leksaker) och till välgörenhet eller till vänner och grannar. Skön känsla att göra sig av med saker, värsta jag vet är att veta att skåpen och lådorna är fulla av saker ingen använder. Så ovärt.