PomPom skor DIY

PomPom skor

Jag älskar pompoms, på allt. Skor, väskor, mössor, kläder. You name it. Det är lätt att gå helt craycray och till slut se ut som en julgran. Jag gjorde pompom sneakers till mig och Milou häromdagen. Köpte billiga vita sneakers från HM och satte på pompoms i skosnörena. Det sitter en liten gummisnodd i varje pompom. Som en liten loop. Igenom den trär jag snörena.

Så söta ! Perfekta vilken dag som helst. När man tröttnar på bollarna så är det bara att trä av dem och så har man enkla vita gympaskor. De känns som små kaninsvansar. Väldigt påskig känsla.

Det enda som inte funkar är när det regnar. Då blir det väldigt ledsna pompoms tror jag 😉 Nu är det så trist väder. SNÖ??!! Inte OK. April imorgon och då måste det bli varmt och soligt igen. Det tycker jag att vi bestämmer !