Trädgårdsfix

Vi har varit så flitiga med vår trädgård, men ska erkännas att vi inte gjort särskilt mycket sen vi flyttade in 😮 förutom bara rensat bort det värsta ogräset, klippt ner buskar och träd och hållit verkligen bara i ordning på ytan. Men denna vår fick jag ett ryck och läste på och började fixa. Jag har nya verktyg som jag inte ens visste fanns innan och kan mycket mer om buskar, gräs, grus och andra växter. Blir nog jättebra i slutändan men oj vilken träning man får av trädgårdsarbete !!

Just nu är det maskrosor som ska upp ur jorden. Jag vill inte ha gifter i min trädgård. Så vi tar upp ogräs med händerna och det vi använder för att motverka ogräs är naturliga ingredienser. Så som bikarbonat, såpa och ättika. Förutom att det är arbetsamt så är det dyrt. Växter, frön, grus, täckbark, verktyg och allt annat som man behöver gör att pengarna verkligen rinner iväg. Men vi har valt att bo i ett hus som detta så bara att göra och se glad ut.