Bullar och en olycka !

 

Jo alltså, jag skulle baka kanelbullar med Axel. Jag hade fixat degen och tagit fram alla saker vi behövde. Axel fick börja med att ställa upp formar och hälla ut mjöl.

Allt var mysigt och Axel som älskar att hjälpa till var så glad.

Vi börjar att baka och jag sträcker mig över bordet för att ge Axel mer deg. Så händer det en förfärlig olycka. Min marmorkavel börjar att rulla på bordet. Den faller över kanten och trillar rakt på min fot. Precis där jag brytit en tå och haft bruten fot tidigare. Så det blir att ringa Max och i väntan och mellan tårarna bakar jag färdigt bullarna hahaha, Jag tänker INTE låta en fin deg gå till spillo. Så det så.  Det blev inga fler bilder från detta bullbak. Som ni kan förstå. Så nu har jag hoppat på kryckor och haltar runt här hemma.