Två nya budget favoriter

Jag fyller 39 år om några dagar. Så hudvård är vansinnigt viktigt för mig just nu. Har kommit in i en bra rutin både dag och kväll så det är jag tacksam för.

Jag blev aldrig kompis med min nya ögonkräm så behövde köpa en ny, tänkte beställa på nätet men ville ha en ny på en gång så besökte apoteket för att se om det fanns någon som jag fastnade för. Köpte samtidigt en nattkräm i en smidig liten behållare med pump. Perfekt till sommarens resor. Hade inga förväntningar. Men kan säga att dessa är så bra ! Verkligen två favoriter som jag kommer att fortsätta att använda. Märket är La Roche Posay. Inte ofta jag får till en sådan här lyckoträff när det kommer till krämer. Har nyligen köpt 3 (!) ansiktsvatten som jag inte trivs med. Pengarna i sjön mao.

Ibland har man tur ! Ögonkrämen använder jag både dag och kväll och den används även vid läpplinjen. Där är huden precis lika tunn som vid ögonen och man får snabbt rynkor runt munnen. Så samma kräm används både runt läpparna och på ögonen.