Platser i Europa du måste besöka

Ska du ut och resa i sommar, men vet inte vilket land som intresserar dig mest? Kanske är det i Europa som du ska befinna dig, men är i behov av tips och vägledning på resmål? Att resa runt i Europa är fantastiskt och det finns många olika länder att besöka. Oavsett om du bara ska stanna över dagen och sen åka vidare eller om du ska stanna en lägre period har vi platserna för dig! Här nedan listar vi två av Europas riktiga guldklimpar som du inte får gå miste om under din färd.

EMILIA-ROMAGNA, ITALIEN

Är du en matälskare måste du ta dig förbi Emilia-Romagna i Italien. Här kan du smaka den allra finaste parmaskinkan eller varför inte testa Bolognas ragùsås. Den mycket populära och smakrika osten parmesan kommer också från just denna plats. Ett mecka för matfantasten!

KANTABRIEN, SPANIEN

Spanien är en plats dit turisterna flödar varje år, men på Kantabrien är det betydligt lugnare. Här hittar du kritvita sandstränder, vackra pittoreska små byar och skyhöga berg. I området finns också landets äldsta nationalpark där du kan uppleva tillställningar och event varje år.