Hitta billigaste hotellen – tips

Hur härligt är det inte att hitta ett hotell till din resa som inte bara är bra och har en bra service, utan som även är billigt? Idag är det få personer som tror att ordet billigt och bra kan höra samman, speciellt när det handlar om hotell i andra länder, men sanningen är att det visst är fullt möjligt. Det finns många sätt som du kan gå tillväga för att hitta riktigt bra och billiga hotell, som fortfarande håller en hög standard. Vi listar de bästa knepen som du kan använda dig av innan avresa!

  • Precis som med flygbiljetter ska du alltid försöka att undvika högsäsong och skollov. Var flexibel och boka hotellet ett datum som inte många reser på.
  • Kolla upp om det finns rabatter och erbjudanden som du kan använda dig av. Vissa matkedjor har t.ex. rabatter på resor om du är medlem i butiken.
  • Jämför priser mellan olika hotell innan du väljer, men kontrollera också vad du får för dina pengar. Det är viktigt att du ändå är nöjd med boendet och inte bara att plånboken är tjockare.
  • Söktjänster på nätet gör det möjligt för dig att snabbt hitta ett hotell i det område som du vill ha. Här kan du använda dig av filtreringsverktyg som gör att du lättare kan hitta ett hotell med de preferenser som du vill ha. Det kan t.ex. handla om pool, restaurang eller gym.
  • Att boka flyg och hotell separat kan i många fall löna sig när det kommer till kostnaderna.