Packa rätt hudvård inför resan

Det är inte helt lätt att packa necessären inför resan. Säkerhetskontrollens regler och utrymmet i väskan begränsar hur mycket du kan ta med dig. Därför måste du vara selektiv med vad du packar med dig, även om det är lockande att packa ner hela hudvårdsrutinen. Här ger vi dig de bästa packningstipsen när du ska ut och resa.

Kvalitet före kvantitet

Undvik att packa med hela hudvårdsrutinen med tio olika steg. Du behöver inte alla dina serum, toners, essence, ansiktsmasker och krämer när du är på resande fot. Välj istället ut dina favoriter och gör en reserutin med 3-4 steg istället. Packa ned de allra nödvändigaste produkterna, exempelvis:

  • En bra rengöring som får bort smink och smuts.
  • En återfuktande dag- eller nattkräm som ger huden näring.
  • Spf som skyddar huden mot solens farliga strålar.

Utöver ovanstående steg kan du även lägga till en eller fler produkter som är viktiga för just din hy, exempelvis ett serum. Om du inte redan har ett favoritmärke när det kommer till hudvård kan du testa Filorga. Det mycket populära hudvårdsmärket Filorga är särskilt bra för dig som vill bekämpa åldrande hud och lysterfattig hud. Filorga hjälper mot tidiga ålderstecken som fina linjer, torrhetsfläckar, förstorade porer och pigmenteringar. Deras Anti-Ageing serie består av icke-kirurgiska fillers, NCEF och peeling. Filorgas populära krämer ger lyster och slätar ut huden. Perfekt om du har trött och torr hy efter resan!

Köp små förpackningar

Reser du bara med handbagage på flyget? Tänk då på att det finns regler för vätskor i handbagaget

vid flygresor inom EU. Du får endast ta med dig behållare som innehåller max 100 ml (1 dl) vätska. Samtliga tuber, krämer, burkar och liknande måste få plats i en återförslutningsbar plastpåse som rymmer max 1 liter.

Om dina vanliga hudvårdsprodukter innehåller mer än 100 ml eller om de är stora och otympliga kan det vara bra att köpa små förpackningar. Hos Parfym.se kan du köpa flera olika kit med Filorgas storsäljare i småförpackningar. Här hittar du bland annat Filorga “Try Me” Kit Top Sellers som innehåller en ansiktskräm, en ögonkräm och en ansiktsmask som räcker i en vecka. Perfekt för resan! Du hittar även Discovery Anti-Ageing Kit som innehåller fyra olika anti-ageprodukter från Filorga.

Glöm inte solskydd!

Sist, men inte minst får du inte glömma att packa ett bra solskydd. Solens UV-strålar är farliga och kan ge hudcancer, pigmenteringar och andra skador. Smörj in dig ordentligt på resan för att minska risken att du bränner dig.